По стъпките на катарите - за най-любознателните

Дати: 06.10.2018
По стъпките на катарите - за най-любознателните
3049 лв.
Продължителност: 8 дни / 7 нощувки
Вид транспорт: Самолет от София
Alexandra Barcelona 4*+ Des 3 couronnes 4* 
Дати на пътуването Тип стая изхранване Цена на човек (евро/лева)
06.10.-13.10.2018 Двойна ВВ 1 559 евро (3 049 лв)
  Единична ВВ 1 958 евро (3 830 лв)
Легенда: BВ – нощувка със закуска 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 
 • Самолетен билет с включени летищни такси 95 евро към 23.11.2017 (подлежат на препотвърждение към момента на издаване на самолетните билети) и 1 чекиран багаж до 23 кг на човек
 • Трансфер: летище-хотел в Барселона
 • Настаняване за 2 нощувки със закуски в Барселона в хотел Alexandra Barcelona 4* или подобен
 • Сити тур Барселона с посещение на Саграда Фамилия с екскурзовод на руски език (български език при наличност)
 • Трансфер с минибус: Барселона – Каркасон през Андора
 • Сити тур Андора с екскурзовод  на руски език
 • Настаняване за 5 нощувки със закуски в Каркасон в хотел Des 3 Couronnes 4* или подобен
 • Сити тур Каркасон и Керибюс с екскурзовод на руски език
 • Сити тур Перпинян и Жирона с екскурзовод на руски език
 • Входни такси за Саграда Фамилия, крепостта Керибюс, катедралата Жирона
 • Трансфер с минибус: Каркасон-летище Барселона през Жирона
 • Медицинска застраховка за целия период на пътуването със застрахователна премия 10 000 евро на човек
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Лични разходи
 • Екскурзии до Алби, Тулуза, Безие и Нарбон – възможност срещу допълнително заплащане  при мин. 10 човека
 • Всичко, неописано в програмата и в „Цената включва”

Цената включва

ПРОГРАМА

06.10.2018 Барселона
Среща на летище София за полет София – Барселона.
Посрещане на летището в Барселона от представител на фирмата-партньор в Испания и настаняване. Свободно време. Нощувка
 
07.10.2018 Барселона
Закуска в хотела, след която Вашият екскурзовод с руски език (при наличност с български език) ще ви вземе за посещение на Саграда Фамилия. По пътя до там ще минете покрай къщите Каса Батло и Каса Мила, дело на известния испански архитект Антонио Гауди, чието творение е и базиликата Саграда Фамилия, останала незавършена при неговата смърт. Ще разгледате катедралата и ще се запознаете с особеностите в стила на Гауди. Ще имате възможност да се разходите и из друго негово творение Парка Гюел.
Свободно време и нощувка.
 
08.10.2018 Андора-Каркасон
Закуска в хотела, след която ще ви вземат от хотела, за да продължите към Каркасон през Андора (около 3 часа ще отнеме пътуването до Андора през планински проходи и красиви долини.) При пристигането си в Андора ще имате свободно време да се запознаете с града-държава и ако решите да пазарувате от безмитните магазини.
В Каркасон ще пристигнете в късната вечер (около 20.00 ч.) и ще бъдете настанени в хотела за следващите 5 нощувки.
 
09.10.2018 Каркасон - Керибюс
Закуска в хотела.
След закуска ще бъдете взете от Вашия екскурзовод за обиколка на Каркасон и средновековната крепост, сякаш излязла от филма на Уолт Дисни. Цитаделата, която заема по-голямата част от стария град Ла Сите е град в града. Заобиколен е от най-дългите стени в Европа (близо 3 км) и защитен от 52 островърхи кули (бойни и наблюдателни). Тук ще бъдете посрещнати от тесните улички и снабдените с бойници кули на крепостта, която е образец на военната архитектура и е най-голямата запазена крепост от Средновековието в Европа. Каркасон е включен в списъка на Световното културно наследство на Юнеско със средновековния си град, но скалите около града са били населени от хора още от 6 в. пр.н.е., а следи от живот има още от 3 в.пр.н.е. Най-забележителното обаче в историята на града е ролята му в Албигойския кръстоносен поход от 1209 г., когато е укрепление на катарите.
След Каркасон обиколката Ви ще продължи към крепостта Керибюс – последното убежище на катарите, кацнала върху скалите на висок хълм, крепостта е една от най-добре запазените. Стратегически разположена така, че да не може да бъде обстрелвана с катапулти Керибюс удържа на атаките на кръстоносците чак до 1255 година, когато защитниците, останали без вода и храна сами се предават. Освен впечатляващите стени и кули крепостта предлага и смайващи гледки към Монсегюр, Бугараш (мнозина свързват прозхода на името му, а и основаването му с българските богомили) и цялата околност.
Нощувка.
 
10.10.2018 Свободен ден или възможност за посещение на Алби
Закуска в хотела. Свободно време или възможност да посетите Алби – център на катарството през 12 и 13 в., построен на двата бряга на река Тарн и свързан от моста между тях, а катарите често са наричани и албигойци (по името на града). През 1208 г. папа Инокентий III, заедно с краля на Франция предприемат кръстоносен поход срещу катарите, известен като Албигойски кръстоносен поход. Катарите са унищожени, а Алби преминава без много съпротива в лагера на католиците. По този начин градът попада под влиянието на френската корона, а областта е присъединена към Франция. За да засили влиянието на църквата в района, към края на 13-ти век епископът Бернар дьо Кастане построява укрепен епископален дворец и впечатлителна катедрала, която ще имате възможност да разгледате. В Алби е роден през 1864 г. и Тулуз Лотрек, чийто музей също е включен в програмата.
Връщане в Каркасон. Нощувка.
Цена на пътуването до Алби: 180 евро на човек при група мин. 10 човека
 
11.10.2018 Свободен ден или възможност за посещение на Тулуза
Закуска в хотела, след която следва свободно време или възможност да посетите Тулуза, наречен Розовия град заради преобладаващия цвят в сградите и вратата към Югозападна Франция заради стратегическото си местоположение. Градът е известен още от 2 в. пр.н., но своя разцвет изживява през 15 в., когато се развива търговията с вино от Бордо, текстил и зърнени култури. Разрастването и забогатяването на местното население се изразява в изграждането на пищни сгради в цяла Тулуза, като част от тях могат да бъдат видени и днес. Тулуза впечатлява с красивите църковни сгради, като Катедралата е едно от най-посещаваните места в града, както и Базиликата „Свети Сернин”, посветена на мъченика Сернин (най-голямата сграда в римски стил в Западна Европа, издигната от красиво наредени бледорозови тухли през 11 в.). Отделно Тулуза е известна и като дом на многобройни музеи като Музей на съвременните изкуства, Музей на Августините, който ще посетите и е разположен в един от най-добре запазените манастири във Франция, и други. Не на последно място тук е построен и първият самолет Конкорд. Тулуза е важен център за развитието на космическите и самолетни технологии и тук ще посетите завода, където се сглобява Еърбъс A380, който е един от най-големите пътнически самолети в света и ще се запознаете с технологията по изграждането му от дизайна до маркетинга и пласмента му (ще видите истински самолети от място, което е специално предназначено за туристи и от където се открива възможност да се наблюдава линията на производство. Ще имате възможност да видите и тестови полет). Ще посетите и музея Аероскопия.  Няма да подминете и административната част на града, Капитол, както и новия мост, свързващ двете части на града.
След времето за обяд ще посетите Лиму, известен с производството на пенливи вина по технологията за производство на шампанско, където ще може да дегустирате някои от най-известните френски вина и най-старото пенливо вино във Франция „Бланкет де Лиму”.
Цена на пътуването: 190 евро при мин. 10 човека
 
12.10.2018 Сводно време или посещение на Безие и Нарбон
Закуска  в хотела. Свободно време или възможност за посещение на Безие и Нарбон.
Безие е град тясно свързан с катарството, разположен върху скала над река Орб. Той става арена на едно от най-кървавите събития в историята на катарството по време на Албигойския кръстоносен  поход. Тук ще посетите Катедралата St. Nazaire - огромна Римска катедрала датираща от XIII век и заемаща прекрасно място, от където се разкрива прелестна гледка към лозята, както и моста - аквадукт над канал Миди, който е първия по рода си плавателен канал, прокопан с цел да свърже Средиземно море с Атлантическия океан.
Следобяд ще отпътувате за Нарбон, като по пътя ще посетите абатството Фронтфойд, изиграло важна роля  при унищожението на катарите, едно от най-добре запазените френски абатства. Към абатството има и впечатляваща розова градина и терасирани в италиански стил градини. Град Нарбон е първата римска колония извън Италия. Основана е през 118 г. пр. Хр. в тогавашна Галия като Колония Нарбо. През Средновековието Нарбон е едно от средищата на катарите.
Възможност на мястото на Безие да се посети винарска изба Château l'Hopitalet, разположена в сърцето на винарския район Лангедок и гледаща към Средиземно море, където ще дегустирате прочутите френски вина.
Цена на пътуването: 190 евро при мин.10 човека
 
13.10.2018 Перпинян-Жирона-Барселона
Закуска в хотела, след която ще бъдете взети от екскурзовода и ще продължите към Перпинян, някогашната столица на кралство Майорка и графство Русийон. През Средновековието Перпинян е ту френски, ту испански, като накрая става френска територия. Това е последният голям град в Лангедок (областта, в  която се намирахме до сега) преди испанската граница. Следва отпътуване към Барселона през Жирона, където ще имате възможност да разгледате града, запазил средновековния си облик, известен с една от най-големите готически катедрали в Испания, която ще посетите.
Пристигане на летището в Барселона и полет до София.
 
Край на тура!
 
Оферта № Е256


Задай въпрос
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах
Политика за определяне на правилата за достъп до лични данни
 
Администратор на лични данни за целите на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и Съвета на Европа от 27.04.2016 относно защитатана физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директивата 95/46/ЕО (Общ регламент относно защитата на данните/GDPR) и в съответствие с националните закони и подзаконови актове се явява ДАН ТРАВЕЛ ЕООД, гр. Пловдив, бул. Никола Вапцаров 36, ет.6, ап. 17.

 
 1. Определения
Термини като „лични данни”, „обработване” и пр. са по смисъла на чл. 4 на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и Съвета на Европа от 27.04.2016 относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директивата 95/46/ЕО (Общ регламент относно защитата на данните/GDPR) и е в съответствие с националните закони и подзаконови актове.
 1. „Лични данни” означава всяка информация, свързана с идентифицирането на физическо лице или физическо лице, което може да бъде идентифицирано пряко или непряко (вкл. чрез трети лица), без значение по един или повече признаци.
 2. „Субект на данни” означава физическо лице, чиито лични данни се събират, обработват и т.н., без значение по какъв начин и от коя от страните.
 3. „Обработване на лични данни” означава всяка операция или съвкупност от операции, извършвана/и с лични данни или с набор от лични данни чрез автоматични или други средства като събиране, записване, съхраняване, изтриване и пр.
 
 1. Настоящата политика има за цел да регламентира правилата за достъп от страна на служители на дружеството до данни на субекти на личните данни, които се обработват от администратора.
 
ДАН Травел ЕООД събира и обработва единствено данните на лица, необходими за извършване на предлаганата туристическа услуга и ги пази отговорно и законосъобразно. В това си качество ДАН Травел действа като обработващ на лични данни.
 
ДАННИ ЗА КОНТАКТ С ЛИЦЕ, отговарящо за защита на личните Ви данни:
 

 
 1. При прилагане на политиката следва да бъдат спазвани и техническите и организационни мерки за сигурност, подробно описани в Инструкцията за защита на лични данни, с която всички служители са запознати.
 
 1. Лични данни, които ДАН Травел ЕООД събира и обработва са:
 
„Обикновени” лични данни:
 • Собствено име, презиме и фамилия
 • Домашен или служебен адрес
 • Дата на раждане/възраст, ЕГН
 • Имейл адрес
 • Номер на лична карта/паспорт за самоличност и свързаните с това дата на издаване и дата на изтичане на съответния документ
 • Адрес на интернет протокол (IP)
 • Идентификационен номер на „бисквитка” – нашите сайтове www.dantravel.bg, www.go2plovdiv.bg използват бисквитки, без които нито един от сайтовете не би могъл да предостави коректни услуги. Посещавайки някои от нашите сайтове, субектът приема използването на бисквитки.
Видове бисквитки, които използват нашите сайтове са:
Задължителни бисквитки, които са необходими за правилното функциониране на системата на уейбсайтовете, като позволяват да се поддържа логическата сесия между клиентския браузер (профил) и сървъра.
Аналитични бисквитки, които дават информация за броя посещения на сайтовете ни и благодарение на тях се анализира дали нашите потребители работят лесно с него и дали сме отговорили на често задавани въпроси (бисквитки на Google Analytics). Те не дават иннформация за лични данни, а само показват колко страници са били разгледани, колко пъти са били посетени дадени страници, от какъв вид устройство и са анонимни. За Google Analytics използваме и анонимизиране на IP адресите посредством _anonymizelp, като аналитичните данни се пазят за максимум 50 месеца.
Функционални бисквитки, които позволяват предоставянето на по-персонализирана услуга (например запазване на последно търсене на оферта) и така да се използват оптимално функциите на сайта, като те не съхраняват лична информация.
Бисквитки за прецизно таргетиране, динамичните бисквитки на Facebook, Google и др. не използваме.
Субектът може сам да управлява настройките на бисквитките, които се получават от нашите сайтове чрез настройките на браузера, който ползва.
 
„Специални” категории данни
 • ЕГН (единен граждански номер) за случаите, когато това е необходимо, за да може да изпълним договорните си отношения или сме задължени по закон.
 • Чувствителни данни – данни за здравословното ви състояние чрез болничните листове (само за наши служители)
 • Родствени връзки, когато това е необходимо за изпълнението на договорните отношения например при оферти за меден месец или годишнини, както и за малолетни/непълнолетни лица под опека на субекта.
 
 1. Източници на лични данни
 • Директно от субекта
 • Обществено достъпен публичен регистър – ТР, ИР, Национален туристически регистър към Министерство на туризма
 • Туристически агенти, които се явяват обработващи данните за целите на туристическите услуги, които предоставяме.
 • Туроператори-партньори
 • Фирми, които се явяват обработващи лични данни (например при фирмени пътувания, инсентиви и др.)
 
 1. Цели и принципи на използването на лични данни, които се събират и обработват от ДАН Травел ЕООД
 • Обработването на личните данни на субекта са във връзка и с цел да се изпълни и/или сключи договор за предоставяне на туристическа услуга – организирано пътуване, отделен елемент от пътуване или свързана с него услуга като например лична карта/паспорт са необходими при хотелско настаняване/издаване на бордна карта/списъци за преминаване на границата, телефонен номер/имейл ни е необходим за обратна връзка със субекта – изпращане на документи за пътуване и пр., ЕГН за сключване на задължителната медицинска застраховка за пътуване в чужбина и пр. на основание чл. 6 ал. 1 от Регламента: Изпълнение на задълженията на ДАН Травел ЕООД по договор, в това число: за защита на правата и законните интереси на лицата, които засягат субекта или представляваните от него лица, за да може да защитим жизнено важни техни интереси (при настъпването на застрахователно събитие, необходимост от промени по резервация и пр.)
 • С цел спазването на законовото задължение, което се прилага спрямо ДАН Травел ЕООД
 • За целите на законния интерес на ДАН Травел ЕООД
 • За целите на директния маркетинг
 • Изрично получено съгласие от субекта като клиент на ДАН Травел ЕООД
 
 1. Основания за събирането на лични данни
 • Обработването е необходимо за спазване на законновите ни задължения
 • По силата на сключен договор за изпълнение на определени услуги със субекта на лични данни
 • Въз основа на заявка по телефон, факс, на място в офиса или чрез друго средство за масова комуникация.
 • Въз основа на интереси, преследвани от нас или от трети страни – наши партньори, които биха били следните:
*легитимният ни интерес е пряко свързан с осъществения от нас предмет на дейност за изпълнение на договорните ни отношения за предоставяне на съответната услуга
*интересите ни и тези на трети страни в областта на търговията, правната сигурност и данъчната политика произтичат от естеството на осъществяваната от нас търговска дейност.
*трети страни, които работят с нас са счетоводна кантора, туроператори, агенти, превозвачи, адвокати, екскурзоводи, застрахователи и пр., чийто интерес произтича пряко от упражняваната от тях дейност.

 
 1. Личните данни се съхраняват от ДАН ТРАВЕЛ ЕООД на хартиен носител (под формата  на Договори за организирано пътуване, издадени фактури, издадени самолетни билети/бордни карти) или в електронен вариант (под формата на Договори за организирано пътуване, издадени фактури, самолетни билети/бордни карти и пр. документи, свързани с пътувания) и в съответствие с изискванията на Закона за туризма, Закона за счетоводството, Закона за задълженията и договорите, Конвенция за международно гражданско въздухоплаване, Статут и регулации на Международната асоциация за въздушен транспорт (ИАТА), Международна конвенция за превоз на пътници и багаж по железници (С IV), Международна конвенция за железопътни превози (COTIF), ЗДДС за целите на данъчното облагане, Закона за гражданската регистрация (необходим, за да се настаните на мястото, където ще отседнете), Закона за банките и банковите разплащания, Закона за мерките срещу изпирането на пари, Кодекс за застраховането, Регламент (ЕС) №1177/2010, Регламент (ЕО) № 261/2004 и други нормативни актове, които пряко или непряко уреждат взаимоотношенията между субекта и администратора на на лични данни.
 
 1. Право на достъп до тези данни имат
 • само оторизираните за това служители на ДАН Травел като това става с определени нива на достъп до определена по вид лична информация, която е предварително дефинирана за всеки отделен служител.
 
Достъпът на служителите се осъществява по следния начин: чрез потребителско име и парола в електронна система, в която се отчита и записва както момента на достъпа, така и нивото на достъп, до което имат право съответните служители.
В длъжностната характеристика на всеки от служителите са предвидени специфични задължения във връзка с достъпа до личните данни, като всеки служител е запознат със задълженията си и е получил екземпляр от длъжностната характеристика.
Служителят получава парола за достъп при започване на работа и има право да я използва за периода на времетраене на трудовия договор и само в рамките на работните дни и работното му време или извън тях в случаите, когато това се налага по обективни причини (обаждане от субекта във връзка с неточно, непълно или пр. изпълнение на договорните отношения, във връзка с искане за оказване на съответната помощ на субекта във връзка с определени туристически услуги и пр.) Неизпълнението на това задължение се счита за нарушение. При прекратяване на трудовия договор паролата за достъп на съответния служител се изтрива/унищожава.
Паролата се променя веднъж на три месеца, както и по желане на работодателя в случай на съмнения за злоупотреба с информацията, до която служителят има достъп.
Служителите, които имат достъп до системите със записи, нямат право да предоставят паролата си за достъп на друг служител или на външно лице.

 
 • Туристически агенти и членове на БАТА и АБТТА, вписани в националния туристически регистър към Министерстово на туризма и/или съответните туристически регистри в чужбина (т.6 от ПРЗ на Закона за туризма)
 • Хотелиери (Закон за гражданската регистрация)
 • Обслужващата ни счетоводна фирма (Закон за счетоводството)
 • Администрации, пред които кандидастваме за визи
 • Авиопревозвачи и членове на ИАТА
 • Превозвачи, когато е необходимо включително и по силата на международни договори
 • Застрахователни компании
 • НАП
 • Органите на държавната власт
 • Адвокатската кантора/юрист в случай на защита на лигитимния ни интерес
 1. Принципи при обработването на лични данни
 • Законосъобразност, добросъвестност и прозрачност
 • Ограничение на целите на обработване
 • Съотносимост с целите на обработването и свеждане до минимум на събраните данни
 • Точност и актуалност на данните
 • Ограничение на съхранението с оглед постигането на целите
 • Цялостност и поверителност на обработване и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.
 
 1. ДАН Травел ЕООД не събира и не обработва лични данни по подразбиране.
 2. Съгласие за предоставяне на лични данни
Със сключването на договор за организирано пътуване/заявка за издаване на самолетен билет или договор за предоставяне на друга туристическа услуга субекта изрично декларира, че доброволна и при спазването на всики законови основания за изискването на личните му данни ги е предоставил, като предварително се е запознал с политиката на ДАН Травел за събирането, обработването и съхравянавето на лични данни, достъпна и на сайтовете на ДАН Травел ЕООД.
Съгласието си относно обработването на лични данни може да бъде оттеглено след писмено заявяване за оттегляне на съгласие в свободна форма на място в офисите или чрез имейл (писмо) по всяко време след приключване на договорните отношения между администратора и субекта.
Администраторът се задължава да заличи личните данни на субекта, който е пожелал това изрично, но спазвайки всички нормативни актове, които касаят дейността му и с оглед на времето, за което те го задължават да пази съответните лични данни, ако това е записано в тези нормативни актове.
 1. ДАН Травел предоставя личните данни на субекта на държави извън ЕС само и единствено в случаите, когато това се налага от договорните отношения (настаняване в страна извън ЕС или други туристически услуги, които трябва да бъдат осъществени на територия на страна извън ЕС).
 2. ДАН Травел НЕ продава лични данни на никого.
 3. ДАН Травел съхранява личните данни в срокове, регламентирани от
 • Законови основания
 • По чл. 91 от Закона за туризма – 2 години от изтичане на договора и допълнително 6 месеца за движение на правна преписка, ако има такава
 • До изтичане на общата 5-годишна давност при договорните отношение на основание чл.111 от Закона за задълженията и договорите (с възможност за удължаване до 6 месеца, ако има движение по правна преписка)
 • 10 (десет) години по Закона за счетоводството и/или завършване на ревизията и/или насрещната проверка от НАП, ако същата не е приключила до изтичането на този 10-годишен период.
 • При трудови и осигурителни правоотношения 50 (петдесет) години
 • При съдебни производтсва до изтичане на 5 години след архивиране на делото в съда (с оглед на събиране на разноски)
 • При договорни основания (освен ако обработването не е законово и ако Закона не ни задължава да запазим данните за по-дълъг срок)
 • При закупуване на самолетен билет и/или хотелска резервация чрез ДАН Травел ЕООД – до завършване на съответното пътуване.
  Данните могат да бъдат запазени след това, ако субектът е създал потребителски профил с цел да ползва отстъпки и пр.
 • След изтичане на срока, в който могат да се предявят на претенции по договора
 1. Субектът има право:
 • Да поиска копие или достъп от/до личните данни, които се събират, обработват и съхраняват от ДАН Травел ЕООД  по всяко време и в удобен за прехвърляне към друг администратор на лични данни вид,без да бъдете възпрепятствани от наша страна.
 • Да поиска коригиране без ненужно забавяне на неточни лични данни, както и да бъдат заличени вече неактуални такива данни.
 • Да поиска заличаване на лични данни при наличието на някои от следните основания
 • Данните вече не са необходими за целта, за която са били събрани
 • Оттеглено е съгласието за събирането и съхранието им
 • Когато обработването им е незаконосъобразно
 • Когато трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение по правото на ЕС или правото на държава-членка, което се прилага спрямо администратор на лични данни
 • Да поиска ограничаване на обработването на лични данни, като в този случай те могат да бъдат само съхранявани, но не и обработвани. Отказът трябва да е задължително в писмен вид.
 • Да оттегли съгласието за обработка на лични данни по всяко време писмено към администратора
 • Да възрази срещу определени видове обработка като директен маркетинг
 • Да възрази срещу автоматизирана обработка на лични данни
 • На жалба до Европейския надзорен орган в случай на нарушаване на правата съгласно горепосоченото и приложимо законодателство за защита на личните данни, както следва: КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ
Гр. София 1592, бул. Проф Цветан Лазаров 2, тел. 02 915 3 518, klzd@government.bg, klzd@cpdp.bg
 
 • ДАН Травел ЕООД може да откаже заличаването на лични данни по следните причини:
 • За спазване на законово задължение от наша страна или за изпълнение на задача от обществен интерес
 • По причини от обществен интерес
 • За целите на архивирането в обществен интерес, за научни изледвания или за статистически цели, доколкото съществува вероятност заличаването да направи невъзможно или сериозно да затрудни постигането целите на това обработване.
 • За установяване, упражняване или защита на правни интереси
 • При упражняването правото на свобода на изразяването и правото на информация
 
 
 Настоящата политика е приета и одобрена със заповед на Изпълнителния директор. ​​