Чудните мостове, Асенова крепост и Бачковски м-р

Дати: 16.06.2018, 28.07.2018, 26.08.2018
Чудните мостове, Асенова крепост и Бачковски м-р
45 лв.
Продължителност: 1 ден
Маршрут: София - Забърдо - Бачково - София
Вид транспорт: Самолет от София
Програма по дни
 
Ден 1

Отпътуване в 7.00 часа от площад Александър Невски по маршрут София-Пловдив-Асеновград. Посещение на Асеновата крепост. Отпътуване за уникалния природен феномен Чудните мостове - огромни мраморни арки, които свързват двата бряга на река Дълбок Дол. Следобед посещение на Бачковския манастир, основан през 11 век. В главния храм на манастира се пази една от чудотворните икони на Света Богородица в България. Отпътуване в 17.00 часа за София. Пристигане на площад Александър Невски вечерта. 


Продължителност на туристическата програма: 1 дни
Вид на пътуването: организирано пътуване
Тип транспорт: автобус
 
  Отстъпки  възрастова група / цени  
Деца до 7 години до 7 години / 12 BGN
Деца и ученици до 18 години от 7 до 18 години / 4 BGN
Студенти до 25 години от 18 до 25 години / 4 BGN


Пояснения:
  • Застраховки не са включени в цената.
  • Агенцията не носи отговорност за загуби, щети, закъснения и неудобства, които са породени от независещи от нас причини. В противен случай – при условие, че те са резултат от небрежност на наши служители, отговорността на агенцията е ограничена максимум до пълното възстановяване на заплатената за екскурзията сума.
  • Деца и ученици до 18 години трябва да бъдат придружени от възрастен.
  • Студенти до 25 години: При записване студентите трябва да предоставят студентски документ и да го носят в деня на пътуването
  • Екскурзията се провежда при минимум 20 записани туристи.
  • Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
  • Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

Цената включва:
  • Транспорт, посещения на Чудните мостове, Бачковски манастир и Асенова крепост, входна такса за Асеновата крепост, водач екскурзовод на български език, ДДС.

Цената не включва:
  • Входни такси за Чудните мостове и други обекти, посещавани индивидуално, обяд, кафе и напитки, разходи от личен характер.
Оферта № Е59


Задай въпрос