Прибалтика - красива, романтична, непозната... от Варна

Дати:
Прибалтика - красива, романтична, непозната... от Варна
0 лв.
Продължителност: 7 дни / 6 нощувки
Вид транспорт: Самолет от София

Ден 1 - Варна/София - Талин

За клиенти от Варна – Полет на Турски авиолинии в 03:50 от Варна, в 04:45 кацане в Истанбул, в 08:15 излитане от Истанбул, 11:35 кацане в Талин.

 

За клиенти от София – Полет на Турски авиолинии в 10:00 от София, в 11:25 кацане в Истанбул, 14:00 излитане от Истанбул, 17:20 кацане в Талин.

 

Трансфер от летището и настаняване в хотел Go Hotel Shnelli https://www.gohotels.ee или подобен. По желание, срещу доплащане - вечеря за добре дошли в традиционен местен ресторант. Нощувка.

Ден 2 - Талин

Закуска. Обзорна екскурзия из естонската столица. Талин е най-големият град в Естония, разположен на южния бряг на Финския залив. Възходящото му развитие от края на миналия век го превръща в един от най-важните градове не само в Прибалтика, но и в цяла Източна Европа. За многобройните туристи, посещаващи Талин, без съмнение най-голям интерес представлява старата, историческа част на града, обект на ЮНЕСКО. По време на Втората световна война е била бомбардирана, но оцелява непокътната! Градът възниква около хълма Тоомпеа, където, на варовикова скала , в средата на XI век е построен първият замък. Немски рицари през XIII  век издигат на това място и голяма крепост. Днес Тоомпеа или т.нар. Горен град, е седалище на властта, тук е и естонският парламент. По време на обиколката ни ще видим и построената в готически стил църква Св.Олаф, която през XVII век със своите 123 метра  е била и най-високата в света, най-голямата православна катедрала в Естония Св. Александър Невски, ще се разходим по Pikk Jalg – една от главните търговски  улици на Талин, ще слезем и в Долния град, на калдаръмения площад пред кметството Raekoja, заобиколен от красиви къщи в пастелни цветове. Ще отделим  време и за парка Кадриорг с едноименния замък в бароков стил, сравняван като паметник на любовта с индийския шедьовър Тадж Махал. Паркът е създаден през XVIII век по поръчка на Петър I, наричан е  „Долината на Екатерина” по името на съпругата на руския император. Завръщане в хотела. Нощувка.

Ден 3 - Латвия

Закуска и отпътуване за Латвия. Ще се движим по брега на Балтийско море, като по път ще спрем за кратко  в един от най-красивите крайбрежни градове на Естония Парну. Ще продължим към очарователния латвийски град Сигулда, разположен в Националния парк Гауя, наричан „Латвийската Швейцария”. В този регион се намират няколко замъка от рицарските времена през XIII век. Тук ще посетим (самостоятелно, срещу доплащане) замъка Турайда, който дълго време е принадлежал на кръстоносния Ливонски орден до превземането му от шведите през XVII век. В този забележителен паметник от Средновековието ще научим и историята за кървавата драма на Турайдската роза, разиграла се в близката до замъка пещера Гутман.  Пристигане в столицата на Латвия Рига. Настаняване в хотел City Teater Hotel https://cityhotel.lv или подобен. Нощувка.

Ден 4 - Рига

Закуска. Панорамна обиколка  на латвийската столица, наричана  и „Градът на барон Мюнхаузен”. Рига се намира на двата бряга на река Даугава, която се влива в Балтийско море. Това е и най-големият град сред трите прибалтийски страни. Основан през XI век, дълго време е бил член на Ханзата /съюз на търговските гилдии в Северна Европа между XI и  XVIII век/ и се утвърждава като важен търговски център в региона. Старият град на Рига е напълно запазен още от времето на Средните векове и е под закрилата на ЮНЕСКО. Основните забележителности са на пешеходно разстояние и така ще може да видим най-интересните от тях: средновековната крепост, най-голямата катедрала в Прибалтика, средновековния площад, кулата Поудер – единствената отбранителна кула, останала от оригиналните защитни стени, църквата Св. Петър с високата над 123 метра камбанария, архитектурния ансамбъл „Тримата братя” – едни от най-старите къщи в Рига, телевизионната кула – трета по височина в Европа, Парламента, Шведската порта и разбира се Домската катедрала на едноименния площад, чиито камбани и орган са гордост на града. Рига е известна и като столицата на Арт нуво – новият, модерен стил в изкуството и особено в архитектурата, разпространен в Европа от последното десетилетие на XIX  век до Първата световна война.  Разхождайки се по улици като  „Алберта” и „Елизабетес” ще видим някои от уникалните сгради в този стил / 800 са запазени до днес/, много от които са дело на един от най-авторитетните тогавашни архитекти Михаил Айзенщайн, баща на световноизвестния филмов режисьор Сергей Айзенщайн. Завръщане в хотела. Нощувка.

Ден 5 - Литва

Закуска и отпътуване за третата прибалтийска страна от нашата програма – Литва. Преди да преминем границата обаче ще спрем в знаменития бароков замък Рундал (самостоятелно посещение, срещу доплащане). Той е построен в края на XVIII век от дука на херцогството Курландия Ернст Йохан Бирон по проект на италианския архитект Бартоломео Растрели, проектирал Зимния дворец в Санкт Петербург. В замъка са подредени експозиции на изделия от порцелан, сребро, както и мебели и други реликви от наследството на курландските херцози. Отправяме се към столицата на Литва Вилнюс, като по път ще спрем на Хълма на кръстовете, недалеч от селището Jurgaiciai. Тези кръстове са хиляди и много от тях са декорирани с розети, каквито  е имало през Средновековието и в нашата първа столица Плиска. Никой не знае кога и как е възникнал, но поклонници от цял свят го посещават и всеки от тях попълва броя на кръстовете с нов. Пристигане във Вилнюс. Настаняване в хотел Ecotel Vilnus Hotel //www.ecotel.lt или подобен. Нощувка.

Ден 6 - Вилнюс

Закуска. Полудневна екскурзия из литовската столица, чиято основна черта на историческата й част е бароковият стил на сградите. Градът е основан през 1320 година, бил е дълго време седалище на немските рицари, а един от бароковите шедьоври на Средновековието, който ще видим, е катедралата Свети Петър и Павел. Сред забележителностите на Вилнюс е Портата на Зората – единствената запазена от 9-те съществували порти на историческия град, обявен за обект на ЮНЕСКО, църквата Св.Ана, площада на кметството, Университета на Вилнюс от XV век – най-старото висше учебно заведение в Източна Европа,  и др. Свободно време.

По желание, срещу доплащане – посещение на древната столица Тракай и едноименния замък, разположени недалеч от Вилнюс. През XIV век Тракай е бил административен и стопански център на тогавашното Велико литовско княжество. Готическият замък Тракай е построен на остров в средата на езерото Галве, най-дълбокото сред общо 200-те езера в региона. Това е единственият островен замък в Източна Европа. Разполага с музейна експозиция и е  реставриран основно през миналия век. Интересно е, че през XV век чест посетител на замъка е бил великият княз на Литва и крал на Полша Владислав II Ягело. Както е известно, крал Ягело, популярен у нас като Владислав Варненчик, губи живота си в решаващата битка с османските войски при Варна през 1444 година – фатална за бъдещето на Балканите  за векове наред. Завръщане във Вилнюс. Нощувка.

Ден 7 - Вилнюс – София/Варна

Закуска.  За клиенти от София – трансфер до летището и полет на турски авиолинии в 11:55 от Вилнюс. Кацане в Истанбул в 14:35. Полет за София в 19:25 от Истанбул и кацане в столицата в 20:25.

За клиенти от Варна – Свободно време. След обяд трансфер до летището на Вилнюс и полет в 20:00. Кацане в Истанбул в 22:40. Излитане от Истанбул в 01:40 и кацане във Варна в 02:40 на 20.07.


Условия:

Минимален брой участници: 20

Срок за набиране на група: 15.06.2019


Условия за записване
- Депозит 30% от стойността на пакета при резервация - Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване
Паспортен и визов режим за граждани на България, пътуващи по програмата: валиден международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на излизане от последната дестинация.
Необходима ваксина: Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.
Ориентировъчни входни такси:
Замъка Турайда – 6 евро
Замъка Рундал – от 8 евро

Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение.

 
  Допълнителни Турове  Минимум туристи   Цена 
Древната столица Тракай и едноименния замък 15 49.00 BGN
Традиционна вечеря за добре дошли в Талин 15 59.00 BGN


Цената включва:

Цената е на човек в двойна стая и включва:

 • Самолетен билет Варна/ София – Талин – Вилнюс – Варна/ София с Турски авиолинии
 • Летищни такси (194 евро/379 лв. от София и 186 евро/363 лева от Варна към 07.12.2018) – точният размер се фиксира в момента на издаване на билетите. При промяна на стойността на летищните такси разликата се доплаща
 • Чекиран багаж 20 кг + 8 кг ръчен багаж с размери 55x40x23 cm
 • Транспорт в Прибалтийските републики с лицензиран автобус
 • 2 нощувки със закуски в Талин,  хотел Go Hotel Shnelli https://www.gohotels.ee или подобен
 • 2 нощувки със закуски в Рига, хотел хотел City Teater Hotel https://cityhotel.lv или подобен
 • 2 нощувка със закуски във Вилнюс, хотел  Ecotel Vilnus Hotel //www.ecotel.lt или подобен
 • Туристическа програма с превод на български език в Талин
 • Туристическа програма с превод на български език в Рига
 • Туристическа програма с превод на български език във Вилнюс
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
 • Водач - преводач на групата от фирмата - организатор

 Цената не включва:

 

Цената не включва:

 • Входни такси за посещаваните обекти
 • Неупоменати в програмата услуги: хранене, лични разходи за телефонни разговори, градски транспорт, мини-бар и др.
 • Градски такси – заплащат се задължително на рецепция при напускане на съответния хотел

 

 

Оферта № Е523


Задай въпрос
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах
Политика за определяне на правилата за достъп до лични данни
 
Администратор на лични данни за целите на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и Съвета на Европа от 27.04.2016 относно защитатана физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директивата 95/46/ЕО (Общ регламент относно защитата на данните/GDPR) и в съответствие с националните закони и подзаконови актове се явява ДАН ТРАВЕЛ ЕООД, гр. Пловдив, бул. Никола Вапцаров 36, ет.6, ап. 17.

 
 1. Определения
Термини като „лични данни”, „обработване” и пр. са по смисъла на чл. 4 на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и Съвета на Европа от 27.04.2016 относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директивата 95/46/ЕО (Общ регламент относно защитата на данните/GDPR) и е в съответствие с националните закони и подзаконови актове.
 1. „Лични данни” означава всяка информация, свързана с идентифицирането на физическо лице или физическо лице, което може да бъде идентифицирано пряко или непряко (вкл. чрез трети лица), без значение по един или повече признаци.
 2. „Субект на данни” означава физическо лице, чиито лични данни се събират, обработват и т.н., без значение по какъв начин и от коя от страните.
 3. „Обработване на лични данни” означава всяка операция или съвкупност от операции, извършвана/и с лични данни или с набор от лични данни чрез автоматични или други средства като събиране, записване, съхраняване, изтриване и пр.
 
 1. Настоящата политика има за цел да регламентира правилата за достъп от страна на служители на дружеството до данни на субекти на личните данни, които се обработват от администратора.
 
ДАН Травел ЕООД събира и обработва единствено данните на лица, необходими за извършване на предлаганата туристическа услуга и ги пази отговорно и законосъобразно. В това си качество ДАН Травел действа като обработващ на лични данни.
 
ДАННИ ЗА КОНТАКТ С ЛИЦЕ, отговарящо за защита на личните Ви данни:
 

 
 1. При прилагане на политиката следва да бъдат спазвани и техническите и организационни мерки за сигурност, подробно описани в Инструкцията за защита на лични данни, с която всички служители са запознати.
 
 1. Лични данни, които ДАН Травел ЕООД събира и обработва са:
 
„Обикновени” лични данни:
 • Собствено име, презиме и фамилия
 • Домашен или служебен адрес
 • Дата на раждане/възраст, ЕГН
 • Имейл адрес
 • Номер на лична карта/паспорт за самоличност и свързаните с това дата на издаване и дата на изтичане на съответния документ
 • Адрес на интернет протокол (IP)
 • Идентификационен номер на „бисквитка” – нашите сайтове www.dantravel.bg, www.go2plovdiv.bg използват бисквитки, без които нито един от сайтовете не би могъл да предостави коректни услуги. Посещавайки някои от нашите сайтове, субектът приема използването на бисквитки.
Видове бисквитки, които използват нашите сайтове са:
Задължителни бисквитки, които са необходими за правилното функциониране на системата на уейбсайтовете, като позволяват да се поддържа логическата сесия между клиентския браузер (профил) и сървъра.
Аналитични бисквитки, които дават информация за броя посещения на сайтовете ни и благодарение на тях се анализира дали нашите потребители работят лесно с него и дали сме отговорили на често задавани въпроси (бисквитки на Google Analytics). Те не дават иннформация за лични данни, а само показват колко страници са били разгледани, колко пъти са били посетени дадени страници, от какъв вид устройство и са анонимни. За Google Analytics използваме и анонимизиране на IP адресите посредством _anonymizelp, като аналитичните данни се пазят за максимум 50 месеца.
Функционални бисквитки, които позволяват предоставянето на по-персонализирана услуга (например запазване на последно търсене на оферта) и така да се използват оптимално функциите на сайта, като те не съхраняват лична информация.
Бисквитки за прецизно таргетиране, динамичните бисквитки на Facebook, Google и др. не използваме.
Субектът може сам да управлява настройките на бисквитките, които се получават от нашите сайтове чрез настройките на браузера, който ползва.
 
„Специални” категории данни
 • ЕГН (единен граждански номер) за случаите, когато това е необходимо, за да може да изпълним договорните си отношения или сме задължени по закон.
 • Чувствителни данни – данни за здравословното ви състояние чрез болничните листове (само за наши служители)
 • Родствени връзки, когато това е необходимо за изпълнението на договорните отношения например при оферти за меден месец или годишнини, както и за малолетни/непълнолетни лица под опека на субекта.
 
 1. Източници на лични данни
 • Директно от субекта
 • Обществено достъпен публичен регистър – ТР, ИР, Национален туристически регистър към Министерство на туризма
 • Туристически агенти, които се явяват обработващи данните за целите на туристическите услуги, които предоставяме.
 • Туроператори-партньори
 • Фирми, които се явяват обработващи лични данни (например при фирмени пътувания, инсентиви и др.)
 
 1. Цели и принципи на използването на лични данни, които се събират и обработват от ДАН Травел ЕООД
 • Обработването на личните данни на субекта са във връзка и с цел да се изпълни и/или сключи договор за предоставяне на туристическа услуга – организирано пътуване, отделен елемент от пътуване или свързана с него услуга като например лична карта/паспорт са необходими при хотелско настаняване/издаване на бордна карта/списъци за преминаване на границата, телефонен номер/имейл ни е необходим за обратна връзка със субекта – изпращане на документи за пътуване и пр., ЕГН за сключване на задължителната медицинска застраховка за пътуване в чужбина и пр. на основание чл. 6 ал. 1 от Регламента: Изпълнение на задълженията на ДАН Травел ЕООД по договор, в това число: за защита на правата и законните интереси на лицата, които засягат субекта или представляваните от него лица, за да може да защитим жизнено важни техни интереси (при настъпването на застрахователно събитие, необходимост от промени по резервация и пр.)
 • С цел спазването на законовото задължение, което се прилага спрямо ДАН Травел ЕООД
 • За целите на законния интерес на ДАН Травел ЕООД
 • За целите на директния маркетинг
 • Изрично получено съгласие от субекта като клиент на ДАН Травел ЕООД
 
 1. Основания за събирането на лични данни
 • Обработването е необходимо за спазване на законновите ни задължения
 • По силата на сключен договор за изпълнение на определени услуги със субекта на лични данни
 • Въз основа на заявка по телефон, факс, на място в офиса или чрез друго средство за масова комуникация.
 • Въз основа на интереси, преследвани от нас или от трети страни – наши партньори, които биха били следните:
*легитимният ни интерес е пряко свързан с осъществения от нас предмет на дейност за изпълнение на договорните ни отношения за предоставяне на съответната услуга
*интересите ни и тези на трети страни в областта на търговията, правната сигурност и данъчната политика произтичат от естеството на осъществяваната от нас търговска дейност.
*трети страни, които работят с нас са счетоводна кантора, туроператори, агенти, превозвачи, адвокати, екскурзоводи, застрахователи и пр., чийто интерес произтича пряко от упражняваната от тях дейност.

 
 1. Личните данни се съхраняват от ДАН ТРАВЕЛ ЕООД на хартиен носител (под формата  на Договори за организирано пътуване, издадени фактури, издадени самолетни билети/бордни карти) или в електронен вариант (под формата на Договори за организирано пътуване, издадени фактури, самолетни билети/бордни карти и пр. документи, свързани с пътувания) и в съответствие с изискванията на Закона за туризма, Закона за счетоводството, Закона за задълженията и договорите, Конвенция за международно гражданско въздухоплаване, Статут и регулации на Международната асоциация за въздушен транспорт (ИАТА), Международна конвенция за превоз на пътници и багаж по железници (С IV), Международна конвенция за железопътни превози (COTIF), ЗДДС за целите на данъчното облагане, Закона за гражданската регистрация (необходим, за да се настаните на мястото, където ще отседнете), Закона за банките и банковите разплащания, Закона за мерките срещу изпирането на пари, Кодекс за застраховането, Регламент (ЕС) №1177/2010, Регламент (ЕО) № 261/2004 и други нормативни актове, които пряко или непряко уреждат взаимоотношенията между субекта и администратора на на лични данни.
 
 1. Право на достъп до тези данни имат
 • само оторизираните за това служители на ДАН Травел като това става с определени нива на достъп до определена по вид лична информация, която е предварително дефинирана за всеки отделен служител.
 
Достъпът на служителите се осъществява по следния начин: чрез потребителско име и парола в електронна система, в която се отчита и записва както момента на достъпа, така и нивото на достъп, до което имат право съответните служители.
В длъжностната характеристика на всеки от служителите са предвидени специфични задължения във връзка с достъпа до личните данни, като всеки служител е запознат със задълженията си и е получил екземпляр от длъжностната характеристика.
Служителят получава парола за достъп при започване на работа и има право да я използва за периода на времетраене на трудовия договор и само в рамките на работните дни и работното му време или извън тях в случаите, когато това се налага по обективни причини (обаждане от субекта във връзка с неточно, непълно или пр. изпълнение на договорните отношения, във връзка с искане за оказване на съответната помощ на субекта във връзка с определени туристически услуги и пр.) Неизпълнението на това задължение се счита за нарушение. При прекратяване на трудовия договор паролата за достъп на съответния служител се изтрива/унищожава.
Паролата се променя веднъж на три месеца, както и по желане на работодателя в случай на съмнения за злоупотреба с информацията, до която служителят има достъп.
Служителите, които имат достъп до системите със записи, нямат право да предоставят паролата си за достъп на друг служител или на външно лице.

 
 • Туристически агенти и членове на БАТА и АБТТА, вписани в националния туристически регистър към Министерстово на туризма и/или съответните туристически регистри в чужбина (т.6 от ПРЗ на Закона за туризма)
 • Хотелиери (Закон за гражданската регистрация)
 • Обслужващата ни счетоводна фирма (Закон за счетоводството)
 • Администрации, пред които кандидастваме за визи
 • Авиопревозвачи и членове на ИАТА
 • Превозвачи, когато е необходимо включително и по силата на международни договори
 • Застрахователни компании
 • НАП
 • Органите на държавната власт
 • Адвокатската кантора/юрист в случай на защита на лигитимния ни интерес
 1. Принципи при обработването на лични данни
 • Законосъобразност, добросъвестност и прозрачност
 • Ограничение на целите на обработване
 • Съотносимост с целите на обработването и свеждане до минимум на събраните данни
 • Точност и актуалност на данните
 • Ограничение на съхранението с оглед постигането на целите
 • Цялостност и поверителност на обработване и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.
 
 1. ДАН Травел ЕООД не събира и не обработва лични данни по подразбиране.
 2. Съгласие за предоставяне на лични данни
Със сключването на договор за организирано пътуване/заявка за издаване на самолетен билет или договор за предоставяне на друга туристическа услуга субекта изрично декларира, че доброволна и при спазването на всики законови основания за изискването на личните му данни ги е предоставил, като предварително се е запознал с политиката на ДАН Травел за събирането, обработването и съхравянавето на лични данни, достъпна и на сайтовете на ДАН Травел ЕООД.
Съгласието си относно обработването на лични данни може да бъде оттеглено след писмено заявяване за оттегляне на съгласие в свободна форма на място в офисите или чрез имейл (писмо) по всяко време след приключване на договорните отношения между администратора и субекта.
Администраторът се задължава да заличи личните данни на субекта, който е пожелал това изрично, но спазвайки всички нормативни актове, които касаят дейността му и с оглед на времето, за което те го задължават да пази съответните лични данни, ако това е записано в тези нормативни актове.
 1. ДАН Травел предоставя личните данни на субекта на държави извън ЕС само и единствено в случаите, когато това се налага от договорните отношения (настаняване в страна извън ЕС или други туристически услуги, които трябва да бъдат осъществени на територия на страна извън ЕС).
 2. ДАН Травел НЕ продава лични данни на никого.
 3. ДАН Травел съхранява личните данни в срокове, регламентирани от
 • Законови основания
 • По чл. 91 от Закона за туризма – 2 години от изтичане на договора и допълнително 6 месеца за движение на правна преписка, ако има такава
 • До изтичане на общата 5-годишна давност при договорните отношение на основание чл.111 от Закона за задълженията и договорите (с възможност за удължаване до 6 месеца, ако има движение по правна преписка)
 • 10 (десет) години по Закона за счетоводството и/или завършване на ревизията и/или насрещната проверка от НАП, ако същата не е приключила до изтичането на този 10-годишен период.
 • При трудови и осигурителни правоотношения 50 (петдесет) години
 • При съдебни производтсва до изтичане на 5 години след архивиране на делото в съда (с оглед на събиране на разноски)
 • При договорни основания (освен ако обработването не е законово и ако Закона не ни задължава да запазим данните за по-дълъг срок)
 • При закупуване на самолетен билет и/или хотелска резервация чрез ДАН Травел ЕООД – до завършване на съответното пътуване.
  Данните могат да бъдат запазени след това, ако субектът е създал потребителски профил с цел да ползва отстъпки и пр.
 • След изтичане на срока, в който могат да се предявят на претенции по договора
 1. Субектът има право:
 • Да поиска копие или достъп от/до личните данни, които се събират, обработват и съхраняват от ДАН Травел ЕООД  по всяко време и в удобен за прехвърляне към друг администратор на лични данни вид,без да бъдете възпрепятствани от наша страна.
 • Да поиска коригиране без ненужно забавяне на неточни лични данни, както и да бъдат заличени вече неактуални такива данни.
 • Да поиска заличаване на лични данни при наличието на някои от следните основания
 • Данните вече не са необходими за целта, за която са били събрани
 • Оттеглено е съгласието за събирането и съхранието им
 • Когато обработването им е незаконосъобразно
 • Когато трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение по правото на ЕС или правото на държава-членка, което се прилага спрямо администратор на лични данни
 • Да поиска ограничаване на обработването на лични данни, като в този случай те могат да бъдат само съхранявани, но не и обработвани. Отказът трябва да е задължително в писмен вид.
 • Да оттегли съгласието за обработка на лични данни по всяко време писмено към администратора
 • Да възрази срещу определени видове обработка като директен маркетинг
 • Да възрази срещу автоматизирана обработка на лични данни
 • На жалба до Европейския надзорен орган в случай на нарушаване на правата съгласно горепосоченото и приложимо законодателство за защита на личните данни, както следва: КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ
Гр. София 1592, бул. Проф Цветан Лазаров 2, тел. 02 915 3 518, klzd@government.bg, klzd@cpdp.bg
 
 • ДАН Травел ЕООД може да откаже заличаването на лични данни по следните причини:
 • За спазване на законово задължение от наша страна или за изпълнение на задача от обществен интерес
 • По причини от обществен интерес
 • За целите на архивирането в обществен интерес, за научни изледвания или за статистически цели, доколкото съществува вероятност заличаването да направи невъзможно или сериозно да затрудни постигането целите на това обработване.
 • За установяване, упражняване или защита на правни интереси
 • При упражняването правото на свобода на изразяването и правото на информация
 
 
 Настоящата политика е приета и одобрена със заповед на Изпълнителния директор. ​​